LA NOSTRA EMPRESA

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AL SEU SERVEI

Ens dediquem a la instalació, manteniment i distribució d’equips i sistemes contra incendis que la formen tècnics habilitats i altament qualificats, amb una experiència de més de 10 anys en el sector, i des de l’any 2018 treballem per compte propi, per poder oferir als nostres clients el millor preu i la millor qualitat.

EXPERIÈNCIA

Tenim experiència en els serveis de protecció contra incendis i volem oferir als nostres clients els millor sistemes per prevenir qualsevol risc

EQUIP

Disposem d’una plantilla altament qualificada i garantim als nostres clients un servei professional, innovador i una excel·lent  qualitat dels productes emprats, així com una adaptació total a les seves necessitats, fruit dels molts anys d’experiència en el sector. Respectant sempre les Normatives vigent.

VALOR AFEGIT

Les nostres instal·lacions tenen en compte l’operativitat i un fàcil manteniment, pensades per a una possible adaptació o modificació futura. Procurem estar a l’avantguarda del mercat i els sistemes d’instal·lació.

Oferim assessorament en tot moment, donant resposta a qualsevol dubte que pugui sortir durant el procés d’implantació del sistema projectat.

AUTORITZACIONS REGLAMENTÀRIES

  • Disposem d’autorització reglamentaria per desenvolupar la seva activitat
  • Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya RASIC NÚMERO – 005008599.
  • Registre d’Empreses Acreditades en el sector de la Construcció de Catalunya REA (nº 09000061083)
  • Certificat per a la Manipulació d’Equips de Protecció Contra Incendis que utilitzi gasos fluorats com agent extintor (nº 09/16/Y0612